Torsdag, 3/12

Á la carte: 14:00 - 22:00

• Förrätter •

KALIX LÖJROM

Serveras med silad gräddfil, Västerbottenpaj, focaccia, rödlök & rå äggula.

Pris: 215 kr.
HJORTFILÉCARPACCIO

Med hyvlad Grana Padano & valnötssallad, serveras med ädelostcrème.

Pris: 159 kr.
RÖKT ANKBRÖSTFILÉ MED SVAMPRISOTTO

Serveras med sallad, skysås & hyvlad Grana Padano.

Pris: 155 kr.
OPUS LYXTOAST SKAGEN

Med handskalade räkor, toppas med laxrom.

Pris: 139 kr.
GRILLADE JÄTTERÄKOR MED CHILI & VITLÖK

Serveras på en salladsbädd med uppvispad citron & olivolja samt vitlöksbröd.

Pris: 149 kr.

• Plankstek •

Card image cap

Grillad reninnerfilé med honungsrostad palsternacka & Västerbottenduchesse.

Pris: 345 kr.

225 gr grillad oxfilé med rödvinsås & bearnaisesås, honungsrostad palsternacka samt Västerbottenduchesse.

Pris: 295 kr.

• Fiskrätter •

Card image cap
SKALDJURSPLANKA

Variation på hummer, havskräftor, jätteräkor greenshellmusslor, räkor. Serveras med citrusaioli, honungsrostad palsternacka samt Västerbottenduchesse.

Pris: 335 kr.
FJÄLLRÖDING PÅ NORRLANDSVIS

Tillagas i en härlig gräddsås med dill, toppas med laxrom.

Pris: 239 kr.
Card image cap
RÖDTUNGA WALEVSKA

Serveras med handskalade räkor & hummer i vitvinssås samt Västerbottenduchesse.

Pris: 279 kr.
FJÄLLRÖDING PÅ PLANKA

Serveras med saltbakade rödbetor, brynt smör, honungsrostad palsternacka & Västerbottenduchesse.

Pris: 259 kr.

• Kötträtter •

Card image cap
HUSETS KLASSISKA PEPPARSTEK

225 gr oxfilé serveras med konjaktsdoftande grönpepparsås samt säsongens primörer.

Pris: 295 kr.
KLASSISK BIFF WELLINGTON

225 gr oxfilé med parmaskinka, färsk spenat, svampduxelle i smördeg samt madeirasås.

Pris: 325 kr.
FILÉ MIGNON BLACK & WHITE

Två oxfilémedaljonger med bearnaise & madeirasky samt säsongens primörer.

Pris: 269 kr.
OXFILÉ CEASAR

Två oxfilémedaljonger serveras med grönpepparsås & bearnaisesås samt säsongens primörer.

Pris: 269 kr.
GRILLAD OXRYGG BLACK ANGUS

250 gr Black Angus serveras med svartrot, morötter, café de paris smör & madeirasky.

Pris: 285 kr.
Card image cap
OXFILÉ PROVENCALE

(min 2 pers.) Helstekt oxfilé med baconlindade haricotsverts, champinjoner, grillad tomat, vitlökssmör, madeirasås, råstekt potatis. Serveras i kopparpanna.

Pris: 584 kr.
TOURNEDOS ROSSINI

Serveras med ankleverpaté, hyvlad tryffel, sparris, smörstekt toastbröd, på madeirabädd.

Pris: 325 kr.
GRILLADE HJORTYTERFILÉ

Serveras med kantarellrisotto, madeirasky, samt vodkadränkta lingon.

Pris: 289 kr.
VEGETARISK OPUS RISOTTO-KOMBO

Kantarellrisotto med grillad halloumi.

Pris: 199 kr.

• Barnmeny •

PANNKAKOR

Med hemgjord vaniljglass & jordgubbsylt.

Pris: 85 kr.
OXFILÉ

Med pommes frites, tomat & bearnaise.

Pris: 105 kr.
HAMBURGARE

Med pommes frites.

Pris: 90 kr.

• Dessert •

Card image cap
FRITERAD CAMEMBERT

Friterad Camembert serveras med varm hjortronsylt, vaniljglass och friterad persilja.

Pris: 125 kr.
ÄPPELGLASS MED CALVADOS

Pris: 105 kr.
CHOCKLADMOUSSECYLINDER

Pris: 95 kr.
CITRONSORBET I CITRONSKAL

Pris: 125 kr.
PISTAGEGLASS MED CHOKLAD

Pris: 115 kr.
CHOKLADFONDANT

Pris: 115 kr.
MASCAPONE JORDGUBB

Pris: 110 kr.
Card image cap
TRYFFEL

Husets tryffel.

Pris: 74 kr.

• Apéritif & Cocktails •

Card image cap
DRY MARTINI

Gin, Vermouth

Pris: 139 kr./6cl
WHISKY SOUR

Whisky, citronjuice.

Pris: 139 kr./6cl
WHITE LADY

Gin, Cointreau, citronjuice.

Pris: 139 kr./6cl
VODKA

Vodka, lime, ginger ale.

Pris: 139 kr./6cl
AMARETTO SOUR

Amaretto, citronjuice.

Pris: 139 kr./6cl
CAIPIRINHA

Rom, socker, lime.

Pris: 139 kr./6cl
APPLETINI

Vodka, Sourz Apple, citronjuice.

Pris: 139 kr./6cl
Card image cap
COSMOPOLITAN

Vodka, Cointreau, tranbärsjuice, citron.

Pris: 139 kr./6cl
MARGARITA

Tequila, Cointreau, lime, salt

Pris: 139 kr./6cl
PROSECCO

Husets Prosecco

Pris: 85 kr./glas
CAVA

Husets Cava

Pris: 77 kr./glas

BOKA BORD

Observera: Detta är en bokningsförfrågan, ditt bord är bokat först när du fått en bokningsbekräftelse från oss via epost eller telefon.
Lunch mellan kl. 11:00 - 14:00 • Middag mellan kl. 17:00 - 22:00